Pacienta L. S. de 66 de ani, a plecat acasă după 40 de zile de spital, aflându-se în stare extrem de gravă

Pacienta L. S. de 66 de ani, plină de recunoștință și mulțumită că a trecut, datorită specialiștilor de la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, peste cea mai complicată perioadă, a plecat acasă după 40 de zile de spital, aflându-se în stare extrem de gravă, cu diagnosticul de pancreatită acută.
”Mulțumesc din suflet fiecărei persoane care a avut grijă de mine în această perioadă. Mulțumesc tuturor medicilor, asistentelor medicale, dar și infirmierelor pentru că m-au ajutat foarte mult”, a menționat pacienta L. S.
Tratamentul pacientei a fost unul complex și intensiv în Secția Terapie Intensivă și doar datorită profesionalismului medicilor, a aparatajului modern cu care este dotată secția și a bunei asistențe din partea asistentelor medicale, tratamentul a fost cu succes.
Costul serviciilor medicale acordate pacientei, inclusiv al consumabilelor necesare procedurii de hemodiafiltrare veno-venoasă continuă și plasmofereza depășesc suma de 160 mii lei și este acoperită de Compania Națională de Asigurări în Medicină.
Echipa medicală care a participat la tratarea pacientei este formată din:
Dr. Diana Manea, Vicedirector medical;
Dr. Igor Maxim, Vicedirector medical;
Dr. Serghei Șandru, șeful Catedrei Anesteziologie și Reanimatologie Nr.1 „Valeriu Ghereg”;
Profesorul Dr. Gheorghe Rojnoveanu;
Dr. Sergiu Cobîlețchi, șeful Departamentului Anestezie și Terapie Intensivă;
Dr. Diana Boleac, șefa Secției Neuroterapie Intensivă;
Medicii ATI - Natalia Ștefanțov, Olga Glinschi, Victoria Moghîldea, Irina Mihailenco, Cănănău Viorica, Lepădatu Natalia, Guțu Veronica, Baluțel Ala, Cecan Tatiana, Bantaș Alexandra.
Medici rezidenți - Eugen Marcenco.
Asistenți medicali ATI - Vozian Svetlana, Botnaru Olga, Cumpini Izabela, Dolghii Nadejda, Blanari Ana, Svetlana Casian, Cristina Bejenari, Iulian Zaiț, Luminița Efros, Popovici Victoria, Casapu Alina.
Chirurgi:
Dr. Victor Gafton, șeful Departamentului Chirurgie;
Medici chirurgi - Petru Cîrciumaru, Mihai Rotaru;
Medici chirurgi toracaliști - Serghei Guțu, Ion Burlacu.
Dr. Elena Somatiuc, șef Secție Reabilitare;
 Ecaterina Carlicovschi, kinetoterapeut;
Alexandru Zotea, medic DMU.
 
Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.