Contract de prestare servicii

03.01.2022
538

ÎN ATENȚIA CONDUCĂTORILOR INSTITUȚIILOR MEDICALE!

 

Conducerea IMSP Institutul de Medicină Urgentă vă aduce la cunoștință despre disponibilitatea colaborării în vederea acordării asistenței și serviciilor medicale, la necesitate.

În acest sens, pe site-ul instituției se regăsesc modelele contractelor privind colaborarea/ prestarea serviciilor medicale acordate de IMSP Institutul de Medicină Urgentă (IMSP IMU).

Aceste contracte se încheie pentru serviciile medicale prestate de către IMSP IMU care vor fi achitate direct de instituţia-beneficiară, care încheie contractul cu IMU şi nu au  nici o atribuţie cu serviciile medicale de înaltă performanță, care vor fi contractate de către CNAM cu IMSP IMU şi vor fi achitate direct de CNAM către IMSP IMU.

Model 1Contract de prestare a serviciilor medicale (pentru toate tipurile de instituții medicale: republicane, raionale, municipale, private).

Contract prestare servicii medicale

Model 2Contract de colaborare (pentru instituțiile medicale de profil din m.Chișinău, în vederea prestării reciproce a serviciilor medicale de profil pacienților spitalizați).

 Contract colaborare

În speranța unei colaborări reciproc avantajoase pe viitor,

 

Director IMU, Mihail CIOCANU  

 

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.