Pagina pacientului

26.05.2019
25753

Institutul de Medicină Urgentă este o instituție medico-sanitară publică, care are misiunea de a răspunde promt la necesitățile medicale ale populației și a deservi cele mai grave cazuri din întreaga țară. Spitalul are în componenţa sa 7 departamente medicale dotate cu echipament performant pentru investigarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților.

Echipa de medici al Institutului de Medicină Urgentă prezintă un grad înalt de pregătire profesională (ştiinţifică şi practică), iar pentru diagnosticarea şi tratarea maladiilor sunt utilizate ultimele promoţii ale aparatelor de rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, ultrasonografie, echipamente de radiologie digitală şi alte utilaje medicale sofisticate, permit ca procesul de abordare, diagnosticare şi tratament al pacienţilor să fie efectuat în coformitate cu standardele şi normativele medicale în vigoare. Noile oportunităţi tehnologice ajută medicii specialişti să imprime actului diagnostic-curativ mai multă securitate şi eficienţă perioadei de spitalizare a pacientului.

 

Serviciile acordate de IMSP Institutului de Medicină Urgentă

Sunt oferite tuturor persoanelor ce prezintă un grad sporit de urgență și complexitate patologică.

Totodată, puteți beneficia de serviciile IMU și în cazul în care:

- Vă adresați personal la recepția spitalului: Pentru o consultaţie la medic, investigaţii, analize sau spitalizare. Angajații spitalului vă vor asista, oferindu-vă suportul informațional și vă vor direcționa către medicul de specialitate, pentru o consultație sau o eventuală spitalizare.

- Autoadresare: Pentru cazuri de urgenţă rugăm să apelațiServiciul Unic de Urgență 112, care funcționează non-stop 7 zile pe săptămână. Echipa medicală a Institutului de Medicină Urgentă este pregătită pentru soluţionarea oricăror urgenţe medicale pentru a aborda pacienţii cu orice grad de complexitate. Departamentul de Medicină Urgentă al spitalului nostru, dispune de medici de gardă și asisnteți medicali responsabili de deservirea pacienților pe timp de noapte. În cazuri excepționale, echipa de medici de gardă este completată cu alți specialiși, în dependență de gravitatea cazului.

 Ordin "Cu privire la audiența cetățenilor"

Ordin "Cu privire la gestionarea Listelor de aşteptare pentru tratament în cadrul Programelor speciale"

Date de contact

Birou de informații: 022 25 07 61

Anticamera: 022 25 07 04; 022 25 08 99

 

Servicii de inalta performanta

Institutul de Medicină Urgentă dispune de echipamente medicale de imagistică, fapt care contribuie la stabilirea unui diagnostic precis şi prescrierea unui tratament corect.

Departamentul Clinic Radioimagistică și Diagnostic de Laborator din cadrul Institutului de Medicină Urgentă are în dotare:

- RMN Rezonanță Magnetică
- USG Ultrasonografie
- Radiografie
- Tomografie Computerizată
- Examenul Doppler

 

ATENŢIE!!!

Persoanele care deţin poliţă de asigurare medicală nu remunereaza în nici un mod lucrătproo medicali din instituție pentru tot tipul de servicii oferite. Oferirea mitei se clasifică ca corupere active și conform Art.325 al Codului Penal poate fi pedepsită cu pînă la 6 ani de închisoare.

http://lex.justice.md/md/341845/

Despre cazurile când lucrătorii medicali solicită plăţi neformale informați Administratia IMU puteți de asemenea apela la:  

 
CENTRUL NAŢIONAL ANTICORUPŢIE(CNA)

Adresa: MD-2004, mun.Chişinău, bd.Ştefan cel Mare şi Sfânt,198

Tel: 022 257 257

Fax: 022 257 294; 022 244 766

E-mail: secretariat@cna.md

 
MINISTERUL SMPS AL RM

Adresa: Chişinău, str.Vasile Alecsandri 2

Tel: +373 022 729 907; +373 022 268 885

Fax: 022 738 781

Telefonul verde: 0 800 72 10

Linia anticorupţie: 022 268 890

E-mail: anticamera@ms.gov.md

E-mail: massmedia@ms.gov.md

ANTICORUPŢIE.MD - platformă online

Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.