Institutul de Medicina Urgenta

LOGARE

Chirurgia de 1 zi

28.08.2019
12372

 

Corneliu Mîndrila         În trecut, orice operație chirurgicală presupunea o perioadă de spitalizare atât înainte de intervenție, cât și după realizarea acesteia. Acum însă, metodele moderne permit efectuarea intervențiilor chirurgicale într-un timp foarte scurt, fără a necesita o recuperare în spital a pacientului. În ce constă chirurgia de o zi ( chirurgie ambulatorie) și care sunt avantajele pentru bolnavi

       Chirurgia de o zi  – reprezintă metode moderne, miniinvazive, ce permit efectuarea intervențiilor chirurgicale într-un timp scurt, fără a necesita o spitalizare îndelungată al pacientului.

        Personal medical calificat, cu înalt grad de profesionalism, prin intermediul unui aparataj modern și performant oferă servicii de înaltă calitate în mod constant, cu accent pe îmbunătățirea continuă a nivelului de îngrijire și servicii oferite pacienților. În ţările dezvoltate se estimează că peste 50% din procedurile chirurgicale sunt realizate în ambulatoriu.

Avantajele chirurgiei de o zi :

        Diagnostic rapid și sigur. O dată cunoscută – programarea operației ( în conformitate cu orarul și planul de activitate al pacientului ). Majoritatea procedurilor chirurgicale minim invazive au o rată a acurateţii mai mare decât cele tradiţionale. Folosind echipamentul video care permite o vizualizare perfectă a structurii organelor interne, chirurgii au parte de o precizie mai mare în timpul operaţiilor.

Reduce agresiunea chirurgicală și stresul operator asupra organismului prin :
  • Miniinvazivitate ( cicatrici minime, cu efect cosmetic avansat ) 
  • Minimalizarea durerii postoperatorii
  • De 5 ori mai scăzut riscul de infecție și complicațiilor postoperatorii

      Mobilizarea precoce și scurtarea spitalizării, cu recuperarea activă și rapidă a pacienților ( timp minim petrecut departe de familie ). Reluarea activității cotidiene în scurt timp, cu o perturbare minimală al programului pacientului - fapt care permite pacientului să se întoarcă mai repede la activităţile sale zilnice. 

 

Sunt oferite servicii chirurgicale în următoarele domenii:

 

Și o gamă largă de alte proceduri chirurgicale și investigații .
Pentru informații suplimentare și programare la medic chirurg, vă rugăm să contactaţi telefoanele : 079516666   sau  079321524     

 

Site-uri utile :

https://www.arcadiamedical.ro/info-pacient/internare/informatii-utile/

https://www.proestetica.ro/chirurgia-de-o-zi/#alte-specializari

http://www.sfatulmedicului.ro/Diverse/pregatirea-pentru-interventia-chirurgicala_5688

https://chirurgie-drfodor.ro/2014/02/avantajele-procedurilor-chirurgicale.html

https://www.doctorgeorgescu.ro/chirurgie/chirurgie-ambulatorie

http://www.medpark.md/ro/serviciu/chirurgia-de-1-zi

 

 

 
Спасибо за заявку
Ожидайте нашего звонка.